EXCLUSIV | Ce spune Carmen Negoiță despre banii câștigați la Asia Express + Planul de investiție

05 10. 2024, 14:48

Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, s-au numărat printre echipele care și-au asumat provocările de la Asia Express pe Drumul Zeilor. Pe lângă experiența inedită pe care a trăit-o călătorind prin Thailanda, Malaezia și Indonezia încercând să se descurce cu un dolar în buzunar,  femeia de afaceri ne-a mărturisit că acest reality show-ul i-a dat un reset și un focus pe care cumva îl pierduse. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, Carmen Negoiță ne-a spus că se despărțise de iubit cu ceva timp înainte de a pleca pe Drumul Zeilor. Vedeta a precizat că are de încasat de la Antena 1 onorariul negociat pentru săptămânile petrecute în competiție, urmând să folosească suma drept completare la achiziționarea unui apartament la înălțime.

Carmen Negoiță este singură și se bucură de libertate, concentrându-se pe proiectele pe care le pune la cale, dar și pe afacerea de familie, unde este parteneră împreună cu mama și cu sora ei.

Carmen Negoiță: „Pentru mine cea mai mare dorință ar fi să-mi achiziționez o casă, deși nu pot să spun că banii câștigați ar putea să-mi aducă asta”

În ce a investit banii câștigați la Asia Express?

Nu pot să spun că am investit banii câștigați în ceva, încă nici n-am încasat. Adică mai sunt bani de luat, dar ideea este că în primul rând mă focusez pe casă. Pentru mine cea mai mare dorință ar fi să-mi achiziționez o casă, deși nu pot să spun că banii câștigați ar putea să-mi aducă asta, ci pur și simplu încerc să pun bazele unor alte mici proiecte de viitor.

Deși noi avem un business de familie, vreau să fac și altceva. Împreună cu Dana Săvuică vreau să facem un proiect pe zona de călătorii și să călătorim împreună cu femei singure, care își doresc să călătorească, dar le e frică să călătorească singure. Dana e mai mult pe povești. Eu sunt mai nebună, mai aventurieră și cumva îmbinăm ambele părți.

Adică dacă mergi cu noi,  Dana este pe spa-uri, pe luxury, cu mine poți să mergi pe munti și pe toate nebuniile. Ne-am împărțit cumva și activitățile și cred că împreună facem o echipă foarte bună pe călătorii și ăsta este un proiect la care lucrăm acum.

Cum ar trebui să arate locuința ta? Să fie casă pe pământ sau apartament?

Nici nu contează dacă este casă pe pământ sau apartament. Pot să spun un loc al meu în care să mă retrag, să fiu eu cu mine și cu gândurile mele. Cred că mai degrabă aș prefera un apartament, sinceră să fiu mai la mai la înălțime așa, să nu se mai audă zgomotul din jur.

Carmen Negoiță: „Asia Express a venit într-un moment extraordinar în viața mea și mi-a dat un reset și un focus pe care cumva cred că îl pierdusem”

După participarea la Asia Express, te mai tentează alt proiect pe micul ecran?

Momentan nu mă mai tentează.

Ar trebui să mergi la Power Couple după ce îți găsești jumătatea.

Îmi place perioada asta singură foarte mult și îmi place că pot să mă focusez foarte mult pe mine, pe dezvoltare, pe proiectele profesionale. Și Asia Express a venit într-un moment extraordinar în viața mea și mi-a dat un reset și un focus pe care cumva cred că îl pierdusem. M-a remontat cum s-ar zice, de asta aș pleca mâine din nou în competiție.

Când pleci dimineața de acasă, efectiv nu știu, aveai senzația că te duci către ceva, că ai ceva de rezolvat important,  ziceai că de aia depinde viața ta. Cred că dacă privim viața noastră în fiecare zi ca și cum ar fi o competiție cu noi, am realiza mult mai multe lucruri. Și m-a ținut focusul ăla și după ce m-am întors din Asia, deși mulți au fost down,  încă o lună și ceva eram în priză non-stop. Adică energia aia pe care mi-a dat-o nu egalează cu nimic.

Despărțirea de fostul partener de viață s-a produs înainte sau după Asia Expres?

Cu mult înainte ne-am despărțit și a fost perfect.

Carmen Negoiță: „Eu nu trăiesc cu regrete, trăiesc doar cu experiențe”

A fost cea mai bună decizie pe care ai luat-o la momentul respectiv? Adică nu ai regrete?

Absolut deloc. Eu nu trăiesc cu regrete, trăiesc doar cu experiențe. Dacă în viață știi să-ți analizez toate lucrurile pe care le-ai făcut, să-ți tragi învățăturile bune și să mergi mai departe, e foarte important. Oamenii care trăiesc cu regrete și se învinovățesc pentru tot ceea ce fac sunt niște oameni care cumva își ratează oportunitățile care vin, ei și-au închis porțile.

Și poate unii mă văd rece, dar eu cred că vreau să le învăț pe femei să învețe să se ierte. Pentru că în momentul în care nu te ierți, tinzi să-i judeci pe alții mai aspru, pentru că de fapt vorbește despre tine că nu te poți ierta pe tine pentru anumite chestii pe care le-ai făcut.  Și atunci eu nu pot să-i judec pe alții neapărat, stând așa la rece. În competiție mai eram și eu, mai ziceam de unii și de alții, dar acolo e  normal  în vâltoare, dar, acum, sincer, chiar îi înțeleg pe toți.

Foto: Instagram/ PR Antena 1